NIEUWS

New commissioned work

These last months I’ve been working on some commissioned arrangements for several bands/orchestra's. A few highlights:

lees meer

Interview JazzBulletin

Voor de december editie van JazzBulletin sprak Robert met Boris Lemereis. Lees het interview hier!

lees meer

Album release op 3 juli in Lantaren Venster!

Op vrijdag 3 juli wordt het nieuwe album CROSS, met Alessandro Fongaro en Willem Romers, gepresenteerd in Lantaren Venster.

lees meer

Live stream met Kika Sprangers vanuit De Doelen

In het kader van de lunchbreaks, in initiatief van De Doelen Rotterdam, verzorgde Robert samen met Kika Sprangers een mini-concert vanuit de Grote Zaal.

lees meer

Batavierhuis

Vanaf september 2019 maakt Robert deel uit van het Batavierhuis. Als Batavier heeft hij zijn werkplek in het huis en speelt hij in het huis ook try-outs en concerten met nieuwe of bestaande projecten.

lees meer

Samenwerking met Jazz International

Op 1 april 2019 is Robert begonnen met een ontwikkelingstraject in samenwerking met Jazz International. Dit traject duurt 21 maanden en is mogelijk gemaakt door de Nieuwe Makers regeling van het Fonds Podiumkunsten.

lees meer

Dutch Jazz Collective ft. Jesse van Ruller

Op vrijdag 28 februari speelt de Rotterdamse bigband Dutch Jazz Collective met gastsolist Jesse van Ruller in Lantaren Venster. Naast composities van Jesse staan er een aantal composities van Robert op het programma.

lees meer

Project met Codarts Bigband op Festival Jazz International

Op vrijdag 25 oktober speelde Robert als speciale gast met de Codarts Bigband (o.l.v. Ilja Reijngoud) op het Festival Jazz International. De Codarts Bigband speelde op dit concert, dat voor Robert onderdeel was van zijn Nieuwe Makers traject, door Robert speciaal voor dit concert gearrangeerde eigen composities.

lees meer

Album opname Red Light Jazz Society

Na een nieuwjaarsconcert in München reisde de Red Light Jazz Society onder leiding van dirigent Nikolai Bøgelund (o.a. Danish Radio Bigband) naar Osnabrück voor de opname van hun debuutalbum. Onderdeel van het repertoire is onder meer arrangement van Roberts compositie Rumination.

lees meer

New Generation Ebba Åsman

Afgelopen november speelde Robert mee tijdens de opnames van de NPO serie New Generation. In de spotlight stonden trombonisten Ebba Åsman en haar docent Ilja Reijngoud.

lees meer

JOLT goed ontvangen door vaderlandse pers

Jolt, het nieuwe album van Coal Harbour is na de release in De Doelen goed ontvangen door de Nederlandse pers.

lees meer